WEBINAARIT

Nopea.media järjestää maksuttomia webinaareja julkaisemiseen liittyvien aiheiden ympärillä. Alla löydät tiedot tulevista webinaareista sekä aiempien webinaarien tallenteet. Tule mukaan oppimaan!

Seuraavat webinaarit

Webinaarimme jäävät kesätauolle – seuraava webinaari järjestetään elokuussa 2020.

Tilaa uutiskirjeemme tai seuraa meitä LinkedInissä, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista webinaareista.

Webinaarien tallenteet

Kaikkien webinaariemme kesto on 30 min. Pääset lataamaan webinaaritallenteet itsellesi maksutta alla olevien linkkien kautta.

Julkaisut ja tiedostot saavutettaviksi

Saavutettavuus koskee myös verkossa julkaistavia tiedostoja ja muita sisältöjä. Opi tiedostojen saavutettavuuden erityispiirteet ja katso, miten julkaisut voi tuottaa entistä saavutettavammin.

Arvioi sivujesi saavutettavuutta

Opi tarkastelemaan verkkosivujen saavutettavuutta ja tunnistamaan yleiset ongelmakohdat. Videoltamme saat vinkit myös hyödyllisiin maksuttomiin ja maksullisiin työkaluihin.

Saavutettavuuden perusteet haltuun!

Mitä saavutettavuus on, keitä se koskee ja mitä hyötyä siitä on? Videoltamme saat katsauksen saavutettavuuden perusteisiin ja esimerkiksi siihen, mikä WCAG-standardi on ja milloin lain vaatimukset astuvat voimaan.

Julkaisut helposti verkkoon ja painoon

Digi- ja printtijulkaisemiseen ei tarvita kahta eri julkaisuprosessia. Katso videoltamme, miten julkaisu kuten lehti tai opas viedään verkkoon ja samasta sisällöstä helposti painoon.

Verkkoraportit lukijaystävällisiksi

Verkossa lukijaa palvelee parhaiten verkkoon suunniteltu sisältö – ei painotuotteesta taitettu PDF. Katso videoltamme, millainen on käyttäjäystävällinen ja kiinnostava verkkoraportti

Näin teet verkkolehden

Nopea.medialla lehden voit taittaa samalla vaivalla sekä verkkoon että painoon. Katso videoltamme, miten edustava ja lukijaystävällinen lehti tehdään helposti sekä verkkoon että painoon.

Oppaat helposti verkkoon ja printtiin

Oppaita julkaistaan monesti sekä painettavana että verkossa jaettavaksi. Nopea.medialla julkaiset molempiin kanaviin yhdellä prosessilla. Katso, millainen on responsiivinen ja kiinnostava verkko-opas.

Vuosikertomus helposti verkkoon ja printtiin

Vuosikertomuksen voi julkaista verkossa PDF:n sijaan käyttäjäystävällisenä ja näyttävänä verkkosivustona. Katso videoltamme, miten vuosikertomus julkaistaan verkkoon ja samasta sisällöstä painoon.

Parhaat julkaisuratkaisut verkkoon ja painoon

Mediamaisema muuttuu ja julkaisuprosessit kehittyvät. Arvioi ensimmäisen webinaarivideomme avulla julkaisuprosessiasi: miten voit tavoittaa yleisösi parhaiten eri kanavissa?