Siirry suoraan sisältöön

WEBINAARIT

Nopea.media järjestää maksuttomia webinaareja julkaisemiseen liittyvien aiheiden ympärillä. Alla löydät tiedot tulevista webinaareista sekä aiempien webinaarien tallenteet. Tule mukaan oppimaan!

Seuraavat webinaarit

Tilaa uutiskirjeemme tai seuraa meitä LinkedInissä, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista webinaareista.

Webinaarien tallenteet

Kaikkien webinaariemme kesto on 30 min. Pääset lataamaan webinaaritallenteet itsellesi maksutta alla olevien linkkien kautta.

Saavutettavuus

Arvioi sivujesi saavutettavuutta

Opi tarkastelemaan verkkosivujen saavutettavuutta ja tunnistamaan yleiset ongelmakohdat. Videoltamme saat vinkit myös hyödyllisiin maksuttomiin ja maksullisiin työkaluihin.

Lataa linkki videoon täyttämällä oheinen lomake.

  Minulle saa lähettää markkinointiviestejä*

  Käyttöohjeet – 4 webinaaritallennetta

  Julkaisut helposti verkkoon ja painoon.

  Digi- ja printtijulkaisemiseen ei tarvita kahta eri julkaisuprosessia. Katso videoltamme, miten julkaisu kuten lehti tai opas viedään verkkoon ja samasta sisällöstä helposti painoon.

  Näin teet verkkolehden

  Nopea.medialla lehden voit taittaa samalla vaivalla sekä verkkoon että painoon. Katso videoltamme, miten edustava ja lukijaystävällinen lehti tehdään helposti sekä verkkoon että painoon.

  Verkkoraportit lukijaystävälliseksi

  Verkossa lukijaa palvelee parhaiten verkkoon suunniteltu sisältö – ei painotuotteesta taitettu PDF. Katso videoltamme, millainen on käyttäjäystävällinen ja kiinnostava verkkoraportti

  Opi luomaan blogista painojulkaisu

  Nopea.medialla luot WordPress sisältösivuistasi helposti painojulkaisuja. Katso videolta, miten Miten luot yksittäisestä verkkojutusta PDF-tiedoston, joka on optimoitu printtilukemiseen

  Lataa tallenteet täyttämällä oheinen lomake

   Minulle saa lähettää markkinointiviestejä*

   Julkaisut verkkoon ja printtiin – 3 webinaaritallennetta

   Oppaat helposti verkkoon ja printtiin

   Oppaita julkaistaan monesti sekä painettavana että verkossa jaettavaksi. Nopea.medialla julkaiset molempiin kanaviin yhdellä prosessilla. Katso, millainen on responsiivinen ja kiinnostava verkko-opas.

   Vuosikertomus helposti verkkoon ja printtiin

   Vuosikertomuksen voi julkaista verkossa PDF:n sijaan käyttäjäystävällisenä ja näyttävänä verkkosivustona. Katso videoltamme, miten vuosikertomus julkaistaan verkkoon ja samasta sisällöstä painoon.

   Parhaat julkaisuratkaisut verkkoon ja painoon

   Mediamaisema muuttuu ja julkaisuprosessit kehittyvät. Arvioi ensimmäisen webinaarivideomme avulla julkaisuprosessiasi: miten voit tavoittaa yleisösi parhaiten eri kanavissa?

   Lataa tallenteet täyttämällä oheinen lomake

    Minulle saa lähettää markkinointiviestejä*