Siirry suoraan sisältöön

OPPAAT PAINOON TARPEEN MUKAAN

Painetut materiaalit ovat tehokkaita brändäys- ja markkinointityökaluja, joiden aistikokemusta digitaalinen markkinointi ei nykyisellään kykene tuottamaan.

Sähköisessä muodossa olevat oppaat on helppo pitää ajan tasalla, sillä niiden päivittäminen onnistuu verkossa. Sähköiset oppaat ovat myös ekologisempi vaihtoehto perinteisiin painettaviin oppaisiin verrattuna. Verkosta vaivattomasti löytyvä opas parantaa asiakkaan käyttökokemusta ja helpottaa tiedonhankinnassa.

Samalla painetuillakin opuksilla on paikkansa. Tapaamisiin tai messuille mukaan otettu painettu opas tai esite luo positiivista brändimielikuvaa ja jättää muistijäljen. Kun oppaan voi helposti painattaa tarpeen mukaan verkkosisällöstä, ei rahaa mene erilliseen taittoprosessiin tai ylimääräisiin nurkkiin lojumaan jääviin painoseriin.

Oppaat verkkoon ja painoon - Kysymysmerkki, kuvituskuva

VYR ry:n tuotanto-oppaat verkkoon ja painoon

Vilja-alan yhteistyöryhmälle (VYR) toteuttamamme tuotanto-oppaat kokoavat yhteen puitavien peltokasvien hyvät tuotanto- ja varastointitavat. Oppaat tarjoavat tärkeää tietoa aina viljelyn suunnittelusta varastointiin saakka markkinoiden ja lainsäädännön asettamien laatuvaatimusten mukaisesti.  

Käyttäjäystävällisissä verkko-oppaissa sisältö on helppo hahmottaa ja navigoida. Näyttävyyttä ja mielenkiintoa julkaisuihin tuovat suuret kuvat ja dynaamiset graafit.

Nopea.median avulla verkko-oppaista generoituu automaattisesti painovalmis PDF-julkaisu, jonka VYR voi tarvittaessa painattaa myös fyysistä jakelua varten. Kun taitto on mahdollista tehdä koska vain, on pienten sisältökorjausten jälkeen helppoa tilata uusi painos myös painetusta oppaasta. Toimintamalli on ekologinen, sillä painosmäärät on tällöin mahdollista pitää pieninä. Oppaat eivät ehdi vanhenemaan omassa hyllyssä, vaan ne löytävät paikkansa asiakkaiden käytössä.  

Tutustu VYR:in viljelyoppaisiin

Nopea.medialla voit toteuttaa muun muassa