SITOUTA ASIAKKAASI JÄSENLEHDELLÄ

Informaationtäyteisessä maailmassa kuluttajat muodostavat mielikuviaan brändeistä näkemänsä sisällön perusteella.

Yhä useampi käyttäjä lukee lehtensä verkossa. Verkkolehdellä saa lisää lukijoita luopumatta kuitenkaan paperilehdestä. Verkkolehti tavoittaa lukijan ajasta ja paikasta riippumatta, helposti ja nopeasti. Tutkimukset osoittavat menestyksekkäiden brändien liikkuvan kohti mediajulkaisujen suuntaa (Content Marketing Institute, 2017). Asiakkaallemme Cora Refinish Oy:lle olemme toteuttaneet asiakasviestintään tarkoitetun verkkolehden, jonka avulla tiedottaminen ajankohtaisista aiheista on sujuvaa. Uutisarkisto mahdollistaa aiemmin julkaistujen artikkeleiden etsimisen ja selailun.

Painetut jäsenlehdet

Monille yrityksille ja toimijoille paperiversio jäsenlehdestä on erittäin tärkeä, sillä sitä luetaan paljon esimerkiksi kahvipöydissä. Meidän ratkaisullamme on mahdollista julkaista helposti painettu lehti myös verkkoon verkkosivustona, jonka yksittäisiä artikkeleita pystyy jakamaan sosiaalisessa mediassa, ja joilla on mahdollista saada hyvää hakukonenäkyvyyttä. Näin organisaation näkyvyys kasvaa ja toiminta tehostuu taiton automatisoituessa.

PDF-versio toteutetaan automaattisesti ylläpitojärjestelmään syötettyjen tietojen pohjalta. PDF-version voi printata tai lähettää vaikkapa sähköpostin liitteenä. Lisäksi järjestelmästä saa painovalmiin PDF-version laadukkailla kuvilla ja leikkuumerkeillä. Sen voi toimittaa painoon ja näin palvelemaan myös niitä lukijoita, jotka kaipaavat perinteisempää lukukokemusta.

Coran asiakaslehti

Cora Refinish Oy:n asiakaslehdestä asiakkaat ja yhteistyökumppanit voivat lukea uusimpia kuulumisia ja saada ideoita Coran tuotteiden ja palveluiden käyttöön. Asiakaslehti on hyvä tapa sitouttaa asiakasta osaksi toimintaa ja myydä uusia palveluita. Verkkolehdessä on mahdollista nostaa samaan aihepiiriin liittyviä juttuja aiemmista lehdistä osaksi uutta juttua.  

Coran verkkolehti