OMINAISUUDET

Näkyvyys ja luokittelu

Verkkolehden eri numeroiden hallinta toteutetaan juttujen luokittelulla (esim. Verkkolehti 1/2018), jolloin saman lehtinumeron jutut saadaan näkymään kerralla verkkolehdessä.  Lisäksi voidaan määrittää kunkin verkkolehden numeron pääjuttu, joka nousee verkkolehden etusivulla ensimmäiseksi näyttävään muotoon. Etusivun juttunosteet esitetään verkkolehdelle sopivaan tyyliin (kuva, otsikko, esittelyteksti, linkki koko juttuun). Vanhempien lehtien uutisjutut siirtyvät automaattisesti luokittelutiedon perusteella uudemman lehdenjulkaisun yhteydessä juttuarkistoon, josta niitä voi selata numeroittain.

Verkkolehti on mahdollista saada maksumuuri eli se suojataan salasanalla, jolloin sen lukuoikeuksia pystytään rajoittamaan tarpeen mukaan. Tällöin lehteä voidaan tarjota lukijaetuna paperilehden tilaajille tai mahdollistaa ainoastaan digilehden tilaus.

Taitto- ja julkaisutoiminnot

Voit valita omiin tarpeisiisi verkkolehden joko perusulkoasulla, jossa käytettävissä ovat omat logot ja värimaailma tai täysin räätälöidyn, uniikin toteutuksen. Lehtijutuissa toimivat täydet julkaisu- ja muotoiluominaisuudet, kuten tekstin korostus, esikatselu ja keskeneräisen version tallennus sekä materiaalipankin sisältö, kuten kuvat, linkit ja listat.

Lehtijutuissa on lisäksi mahdollisuus käyttää erilaisia taittopohjia juttujen asemoinnissa. Asemoinnissa huomioidaan sekä painettu lehti että verkkoversio. Artikkelit ovat myös helposti jaettavissa sosiaalisessa mediassa.

Samasta verkkolehteä varten syötetystä tiedosta muodostetaan automaattisesti myös PDF-versio, jota voi jakaa esimerkiksi sähköpostilla, tulostamalla tai painattamalla.

Näkyvyyden seuranta

Verkkolehti mahdollistaa näkyvyyden seurannan ja kehittämisen. Analytiikasta voidaan nähdä luotettavasti muun muassa lukijamäärät, sivun katselut, suosituimmat sisällöt, istuntojen kesto ja käytetyt hakutermit. Myös liikenteen lähteitä ja lukijoiden demografisia tietoja on mahdollista seurata ja tehdä parannuksia sisältöön oikean datan pohjalta.