Referenssit

Katso referenssit käyttökohteittain

Asiakaslehdet ja jäsenlehdet

Asiakaslehti sekä verkkoon että painoon – Cora Refinish Oy

Nopea.median-lisäosan avulla toteutimme Cora Refinish Oy:lle asiakaslehden, joka julkaistaan samasta sisällöstä automaattisesti sekä verkkoon että painoon. Lehti on luettavissa sekä painettuna että verkkolehtenä ja selailtavana pdf-tiedostona.

NOPEALEHTI – Nopea.median asiakaslehti

Nopea.median oma asiakaslehti toimii sekä verkossa että painettuna lehtenä.

Verkkolehti FCG:lle asiakasviestinnän tueksi

Loimme FCG:lle verkkosivustona toimivan asiakaslehden. Verkkolehdessä ajankohtaisista asioista tiedottaminen on helppoa ja nopeaa. Uutisarkiston avulla lukijan on helppo etsiä ja selailla aiemmin julkaistuja artikkeleita ja niitä voi helposti nostaa myös uusien artikkelien yhteyteen.

Vuosikertomukset

Kaksikieliset verkkovuosikertomukset Kymenlaakson sähkölle

Toteutimme Kymenlaakson sähkölle suomen- ja ruotsinkieliset verkkovuosikertomukset, joissa raportit julkaistaan samalla vaivalla sekä responsiivisesti verkossa että PDF-muodossa.

Verkkovuosikertomus Naantalin Energialle

Naantalin Energialle toteutimme verkkovuosikertomukset 2014–2017, jotka on julkaistu verkkosivustolla selkeässä ja helposti ylläpidettävässä muodossa. Vuosikertomukset ovat ladattavissa myös PDF-muodossa.

Oppaat ja raportit

Tuotanto-oppaat Vilja-alan yhteistyöryhmälle (VYR)

Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry:lle toteutimme suomen- ja ruotsinkieliset verkko-oppaat, jotka on automaattisesti taitettu sekä verkkoon että painoon.