Siirry suoraan sisältöön

USEIN KYSYTTYÄ

1. Mikä nopea.media on?

Nopea.media on rakentamamme WordPress-lisäosa, joka sopii kaikkiin WordPress-sivustoihin. Kun lisäosa on asennettu sivustolle, sillä voi taittaa artikkeleista ja sivuista näyttäviä PDF-sivuja ja koostaa niistä painovalmiita PDF-tiedostoja helposti.

2. Pitääkö ensin olla WordPress käytössä, jotta nopea.mediaa voi käyttää?

Jos sinulla on jo WordPress asennettuna, lisäosa voidaan asentaa helposti nykyiselle sivustollesi.

Jos sinulla ei ole WordPressiä, saat meiltä sekä WordPressin että nopea.media-lisäosan. Esimerkiksi verkkolehden, oppaan, vuosikertomuksen tai muun julkaisun voi yhdistää saumattomasti olemassa olevaan toisella julkaisujärjestelmällä toteutettuun sivustoon.

Muun muassa asiakkaallamme Cora Refinish Oy:llä on erikseen kotisivu ja kotisivun päävalikosta linkki toteuttamaamme verkkolehteen. Lehti ja kotisivu linkittyvät toisiinsa mutta ovat eri palveluntarjoajien tuottamia. Myös Kymenlaakson Sähkön verkkovuosikertomukset on toteutettu nopea.medialla, vaikka heidän kotisivunsa ovat erilliset ja eri pohjalla.

3. Miten nopea.median saa käyttöön?

Saat nopea.median käyttöösi ottamalla meihin yhteyttä. Voimme sopia demosta, jolloin sinun ei tarvitse heti sitoutua maksuun, vaan voit tutkia palvelua tarkemmin! Myöhemmin on tulossa myös mahdollisuus asentaa itse ilmainen demoversio tai maksullinen versio omalle WordPress-sivustolle.

4. Mitä nopea.media maksaa?

Nopea.media-palvelulle on neljä eri hintakategoriaa: Single, Basic, Pro ja Custom. Tutustu hintoihin tarkemmin.

5. Voiko nopea.median tyylejä muokata? 

Nopea.medialla tehtävien julkaisujen tyylejä ja värimaailmaa voi muokata seuraavasti:

  • Verkkojulkaisussa ulkoasu voi olla mikä vain valmis WordPress-teema tai teitä varten räätälöity ulkoasu.
  • PDF- / painojulkaisussa värit sekä käytettävä logo ovat asiakkaan säädettävissä. Tarjolla on useampi valmis tyylipaketti, jotka määrittelevät julkaisun fontin, fonttikoon ja sen, missä mitäkin väriä käytetään. 
  • Custom-vaihtoehdossa räätälöimme teille täysin asiakaskohtaisen tyylipaketin.

Jos tämä herätti lisää kysymyksiä tai haluat kuulla palvelusta lisää, ota rohkeasti yhteyttä. Vastailemme ja kerromme mielellään lisää!